Upacara adat sunda mapag panganten&sawer panganten

January272013
Sawer+panganten.jpgSawer+panganten.jpg budaya sunda memang pinuh ku ka wa'as..... Cntoh na upacara adat na....... Dina waktu luang ieu abdi seja ngahaja nympt kn waktu kanggo share upacara adat sunda... Nya eta mapag panganten....
Sok anu minat Mangga di comot upacara-mapag-panganten......

Nah nu ieu kidung sawer pangantenna======>> 18-kidung-sawer-pangante.mp3

Tong hilap di antos coment na di handap.....

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

2 responses to "Upacara adat sunda mapag panganten&sawer panganten"

andiafrizal on 03:31 PM, 01-Apr-14

mangga kang..

Newbie Symbianers on 10:52 PM, 02-Apr-14

@andiafrizal,
Sip kang.. Hatur nuhun kunjunganna..

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Email:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images


 
Back to Top